ca telina este unul dintre cele mai cunoscute afrodiziace. Oare stia si bunica ?! Tot mai tarziu am aflat ca respectiva salata nu era inventia ei, ci a lui Oscar Tschirky, maitre d'hôtel al faimosului hotel Waldorf Astoria din New York, c
ca telina este unul dintre cele mai cunoscute afrodiziace. Oare stia si bunica ?! Tot mai tarziu am aflat ca respectiva salata nu era inventia ei, ci a lui Oscar Tschirky, maitre d'hôtel al faimosului hotel Waldorf Astoria din New York, care, in 1896, a creat o salata cu mere, telina si maioneza. Inregistrand un succes imediat, noul produs a primit numele de salata Waldorf. Variantele moderne au inclus in compozitia lor si nuci tocate, fructe uscate si au inlocuit maioneza cu iaurtul.

Salata Waldorf
Pentru 4 portii
Ingrediente: 1 mar mare, zeama de la 1 lamaie, 1 telina potrivita, 1/2 cana maioneza (de post), 2 linguri stafide (optional), 2 linguri miez de nuca taiat marunt (optional), sare, piper alb
Mod de preparare: Merele se curata - sau nu - de coaja, se indeparteaza samburii si se taie cubulete; la fel se taie si telina curatata de coaja.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.