Petrus Manta, atacant la FC National, a declarat ieri ca nu stie daca mai vrea sa joace fotbal dupa ce antrenorul Marin Duna a decis sa renunte la serviciile sale si sa-l trimita la echipa a doua. "Nu stiu daca mai vreau sa joc fotbal, mai ales cand
Petrus Manta, atacant la FC National, a declarat ieri ca nu stie daca mai vrea sa joace fotbal dupa ce antrenorul Marin Duna a decis sa renunte la serviciile sale si sa-l trimita la echipa a doua. "Nu stiu daca mai vreau sa joc fotbal, mai ales cand dau peste astfel de oameni. Nu vreau sa ma mai antreneze un <<neica nimeni>> care a pregatit pe Astra Ploiesti in Divizia B si a retrogradat-o in C. Am trecut prin niste momente foarte grele, si fizice, si financiare, ca sa pot juca fotbal in continuare, iar acum sa ma dea la o parte <<marele antrenor>> Duna. Ca jucator, jos palaria, dar eu vorbesc de antrenorul Duna", a spus Manta. Acestya a fost nevoit ca timp de un an si jumatate sa intrerupa activitatea fotbalistica din cauza unei hepatite, revenind pe teren la inceputul anului 2006. Manta s-a aratat dezamagit de faptul ca a incercat sa-i ajunga pe ceilalti coechipieri ai sai la capitolul pregatire fizica, iar acum Duna a renuntat la serviciile sale. "Nu m-am dus sa joc pentru bani, ci pentru ca era o echipa linistita. Am tras atata timp ca sa-i ajung pe baieti din urma! Cel mai bine era sa ma lase doua-trei meciuri si sa imi spuna apoi sa ma duc sa ma pregatesc cu echipa a doua. Sunt multi antrenori care nu suporta jucatorii cu personalitate", a explicat Manta.
Atacantul "bancar" a precizat ca s-a simtit umilit de decizia lui Duna de a nu-l include in lotul de 18 jucatori pentru partida cu Dinamo, din prima etapa a Ligii I, scor 1-2. "Mi s-a parut o umilinta in conditiile in care lotul este subtire in fata", a spus Manta. Acesta a afirmat ca relatiile dintre el si Duna s-au racit in timpul cantonamentului din Austria. "Nu l-am mai salutat dupa ce in cantonamentul din Austria, in ultimul meci TSV Hartberg am fost folosit doar 20 de minute fara nici o explicatie si acum sufera de personalitate numai cu mine. S-a dus la Iacov sa-i spuna ca nu ma pregatesc normal", a adaugat Manta. Atacantul considera ca Duna "are ceva cu el". "M-au intrebat si baietii ce are Duna cu mine, iar preparatorul fizic mi-a spus ca este foarte multumit de cum ma pregatesc. Duna este singurul care a vazut altfel. El, cel care a retrogradat pe Astra in C, <<are ochi de antrenor>> si are si noroc ca i-a oferit Iacov sansa sa pregateasca pe National. Am vorbit cu Iacov, jos palaria pentru el. Mi-a zis ca nu are pretentii financiare asupra mea", a completat fotbalistul in varsta de 28 de ani.
Duna a declarat ieri ca jucatori nemultumiti se intalnesc la toate echipele din lume. "Lucrurile astea se intampla la majoritatea cluburilor din lume, nu numai in Romania. Sunt unii jucatori nemultumiti. Nu au cum sa joace 20 de jucatori odata sau sa trec pe foaie 30. Pe Manta l-am tratat foarte bine in aceasta perioada si n-am avut niciun conflict cu el", a spus Duna.
Presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov, a declarat ca nu el este cel care hotaraste cine joaca in prima echipa. "N-a intrat in vederile antrenorilor pentru primul lot. Nu eu sunt seful la echipa, ci Duna", a spus Iacov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.