Compania Ardaf Cluj-Napoca si-ar putea majora capitalul social cu 110 milioane de lei, prin aport in numerar potrivit unui anunt al asiguratorului publicat in Monitorul Oficial, transmite Mediafax. Majorarea capitalului va fi discutata in cadrul Adun
Compania Ardaf Cluj-Napoca si-ar putea majora capitalul social cu 110 milioane de lei, prin aport in numerar potrivit unui anunt al asiguratorului publicat in Monitorul Oficial, transmite Mediafax. Majorarea capitalului va fi discutata in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din 7 august 2006. In cadrul sedintei actionarii asiguratorului vor discuta propunerea de renuntare la punerea in aplicare a hotararii AGA din 10 iulie privind majorarea capitalului social cu 71,2 milioane de lei. Capitalul social al companiei este, in prezent, de 50,065 milioane lei, impartit in titluri cu o valoare nominala de 0,1 lei/actiune. De asemenea pe ordinea de zi a sedintei este si informarea asupra situatiei financiare a asiguratorului la data de 30 iunie 2006.
Ardaf Cluj-Napoca a fost pusa sub supraveghere speciala de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, la 17 iulie, pe motiv ca managementul companiei a pus in pericol onorarea obligatiilor fata de asigurati si alti creditori din asigurari. CSA a mandatat administratorul special sa urmareasca majorarea capitalului societatii la 160 de milioane de lei, pentru ca indicatorii de lichiditate ai companiei sa revina in parametrii ceruti de lege. Avocatul Radu Cocea a fost desemnat de CSA sa preia integral atributiile Consiliului de Administratie al Ardaf.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.