Ritual aducator de noroc al budistilor Calugarii asceti budisti din Japonia au obiceiul de a face o baie cu apa rece in timpul rugaciunilor anuale de iarna. 15 calugari urmeaza ritualul purificarii intr-un templu din Tokio, ceea ce va aduce no

Ritual aducator de noroc al budistilor

Calugarii asceti budisti din Japonia au obiceiul de a face o baie cu apa rece in timpul rugaciunilor anuale de iarna. 15 calugari urmeaza ritualul purificarii intr-un templu din Tokio, ceea ce va aduce noroc.

Pinguinii sa ramana ""gay""!

Ingrijitorii unei gradini zoologice din Germania au renuntat la planul de a-i ""da pe brazda"" pe cei sase pinguini ""homosexuali"". Membri ai asociatiilor de protectie a drepturilor homosexualilor au inceput protestele, spunand ca si pinguinii au dreptul sa fie exact asa cum isi doresc: adica sa ramana ""gay"".

""Musafiri"" - Ne va ""vizita"" un asteroid
Un asteroid-gigant, de dimensiunea a trei terenuri de fotbal, va trece foarte aproape de Pamant intr-o zi de vineri, 13, in anul 2029, insa riscurile unei coliziuni sunt aproape inexistente, transmite cotidianul The Independent. Potrivit calculelor specialistilor, asteroidul 2004MN4 se va apropia atat de mult de Terra, incat probabil ca va fi vizibil cu ochiul liber din Marea Britanie. Acesta ar fi primul asteroid din epoca moderna vizibil de pe Pamant fara telescop sau binoclu.
Gentleman - Hotul avea bune maniere
O batranica din Salzburg (Austria) nu a depus nici o plangere impotriva barbatului care-i furase poseta, pe motiv ca acesta s-a comportat ca un adevarat gentleman. Femeia a declarat ca hotul i-a smuls geanta si a rupt-o la fuga, dar s-a intors si i-a inapoiat-o cand a vazut ca batrana cazuse in urma imbrancelii. Cu toate acestea, infractorul in varsta de 27 de ani nu a scapat de inchisoare. Un martor ocular a relatat Politiei tot incidentul, iar hotul va petrece la racoare doi ani si jumatate.
Minune - Chipul cainelui pe bustean
Un cuplu din Marea Britanie a gasit desenat pe un bustean chipul catelului preferat. Terry si Joan Wright au fost incantati de imagine si au pastrat lemnul in amintirea patrupedului, un Labrador botezat Bess, care a murit acum trei ani. ""Era cat pe ce ca sotia mea sa arunce busteanul pe foc. Cand mi-a spus prima oara de Bess, am crezut ca bause prea mult whisky. Dar apoi m-am uitat si eu si am vazut minunea"", a declarat Terry.
""Imuni"" - Homarii nu simt durerea
Un studiu efectuat recent ii contrazice pe membrii asociatiilor de protectie a animalelor: crustaceele nu sufera cand sunt gatite. Specialistii norvegieni au dat publicitatii concluziile la care au ajuns in urma studiului - homarii si crabii nu simt nici o durere cand sunt fierti. In replica, Karin Robertson, membra PETA, a declarat ca studiul este un fals, menit sa nu afecteze industria pescuitului din Norvegia.
Invazie - Plosnitele umbla prin California
Chiriasii unei cladiri din Winnipeg (California) nu mai fac fata invaziei de plosnite, care dureaza din aprilie anul trecut. Oamenii se plang ca au fost muscati in nenumarate randuri de insecte, insa autoritatile nu au miscat nici un deget. La randul lor, proprietarii blocului spun ca au cheltuit peste 31.000 de dolari pe insecticide, dar acestea nu au efect, deoarece unii dintre chiriasi nu respecta regulile de igiena.
Dragoste - Cupidon vine prin Internet
Secolul al XXI-lea este era tehnologiei. Pana si Cupidon sageteaza prin intermediul conexiunilor Internetului. Peste 94% dintre persoanele intervievate intr-un sondaj au declarat ca principala modalitate de gasire a unui partener este comunicarea pe chat. Dintre acestia, 18% au avut o relatie care a durat peste un an. Doar 9% au avut la dispozitie o camera web, asa incat ""chat-istii"" se intalneau fara sa stie cum arata.
Transformare - Meniu special: broasca cu sase picioare
Bucatarul unui restaurant din China a descoperit prin ""materia prima"" o broasca ce avea sase picioare. Labutele in plus sunt amplasate la baza gatului. Potrivit profesorilor de la Universitatea din Jinan, aceasta mutatie genetica este cauzata de poluarea chimica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.