Liberalii considera ca problemele din prezent nu pot fi rezolvate decat prin prelungirea Protocolului Aliantei D.A., propusa deja de doua ori prin decizii ale Delegatiei Permanente a Partidului National Liberal (PNL), informeaza Mediafax. Printr-o d
Liberalii considera ca problemele din prezent nu pot fi rezolvate decat prin prelungirea Protocolului Aliantei D.A., propusa deja de doua ori prin decizii ale Delegatiei Permanente a Partidului National Liberal (PNL), informeaza Mediafax. Printr-o declaratie de presa emisa, ieri, deputatii Crin Antonescu si Gabriel Sandu afirma ca in vederea unei guvernari de succes, Alianta D.A. trebuie sa ramana „unita“, „puternica“ si sa actioneze ca o „echipa“. “Consideram ca poporul roman asteapta o relatie reala de colaborare si comunicare atat intre democrati si liberali, cat si intre presedintele Romaniei si Alianta D.A., respectiv PNL“, spun liderul si viceliderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputatilor. Ei amintesc ca obiectivul primordial al Aliantei D.A. este realizarea programului de guvernare, „pentru ca poporul roman sa beneficieze de efectele pozitive ale integrarii europene“ si atrag atentia ca, in acest moment, democratii trebuie sa realizeze ca fac parte dintr-un parteneriat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.