Serb Ratko Dankovic, in varsta de 23 de ani, s-a imbatat cu amicii sai si, pentru ca la televizor era o emisiune in care un magician inghitea sabii, a considerat ca este foarte simplu sa incerce si el. Dupa ce s-a contrazis cu prietenii lui cum ca es
Serb Ratko Dankovic, in varsta de 23 de ani, s-a imbatat cu amicii sai si, pentru ca la televizor era o emisiune in care un magician inghitea sabii, a considerat ca este foarte simplu sa incerce si el. Dupa ce s-a contrazis cu prietenii lui cum ca este foarte simplu trucul, Dankovic a inghitit un cutit, opt cuie si doua lingurite pentru a castiga pariul. Evident ca in scurta vreme, "magicianul" a ajuns la spital. Medicii care l-au operat sa-i scoata "tacamurile", au declarat ca tanarul este foarte norocos ca nu si-a ranit nici stomacul si nici intestinele foarte serios. Dupa interventia chirurgicala, Dankovic a povestit ca nu-si aminteste absolut nimic si ca s-a trezit pur si simplu in spital cu 30 de copci pe burta: "prietena mea mi-a spus ca spera ca totul este in regula, pentru ca vrea sa plecam in concediu si nu doreste sa fiu oprit de cei de la detectorul de metale". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.