Dinamo a urcat 74 de pozitii in clasamentul pe luna iulie al Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), in care ocupa in prezent locul 101, cu 118 puncte. Dinamo se afla in ierarhia precedenta pe locul 175, cu 88 de punc
Dinamo a urcat 74 de pozitii in clasamentul pe luna iulie al Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), in care ocupa in prezent locul 101, cu 118 puncte. Dinamo se afla in ierarhia precedenta pe locul 175, cu 88 de puncte, iar in prezent este la egalitate de puncte cu echipa argentiniana Rosario Central. In schimb, cea mai bine clasata echipa din Romania, Rapid, a coborat o pozitie si ocupa locul zece, cu 246 de puncte, iar Steaua se afla pe pozitia a 19-a, cu 214 puncte, dupa o urcare de trei locuri. Steaua se afla la egalitate de puncte cu Villarreal si Velez Sarsfield. Adversara Stelei in turul III preliminar al UEFA Champions League, Standard Liege, ocupa locul 162, cu 93 de puncte, la egalitate cu Once Caldas (Columbia), Dalian Shide (China), FC Tallinn (Estonia) si Defensor Montevideo (Uruguay). Adversarele echipelor Rapid si Dinamo in turul II preliminar al Cupei UEFA, FK Sarajevo, respectiv Beitar Ierusalim, nu sunt incluse din clasamentul celor 350 de echipe realizat de IFFHS. Pe primle locuri in ierarhia IFFHS se afla Inter Milano, cu 305 puncte, Barcelona, cu 286 de puncte, si Liverpool, cu 281 de puncte. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.