eliberarea unui tronson de drum, chiar si in conditii neoptime, pentru decongestionarea traficului in zona. Luand in considerare gradul de "congestionare" in traficul bucurestean la ora actuala, reprezentantii municipalitatii nu fac altceva decat sa
eliberarea unui tronson de drum, chiar si in conditii neoptime, pentru decongestionarea traficului in zona. Luand in considerare gradul de "congestionare" in traficul bucurestean la ora actuala, reprezentantii municipalitatii nu fac altceva decat sa pregateasca terenul pentru o degringolada urbanistica ce va dura la nesfarsit.
Un exemplu concludent in acest sens il reprezinta Calea Giulesti, care, de aproapre un an de zile "nefunctionala", a reusit sa genereze doar nervi, atat pentru locuitorii din zona, cat mai ales pentru soferii care se incumeta sa traverseze "santierul". Lucrarile la linia de tramvai au fost demarate inca de anul trecut, iar acum, cand municipalitatea spera ca "proiectul este aproape finalizat", s-a trecut la asfaltarea pe portiuni a unei parcele semnificative de pe Giulesti. "Ne-am saturat cu totii... Tocmai speram ca se termina cu santierul si vom avea si noi tramvai, ca acum s-au gandit sa asfalteze si soseaua", a acuzat Marius Vlad, locuitor in cartierul Giulesti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.