comanda fratilor Solacoglu, din Stambul. Chiar daca a avut multe de suferit, hanul a supravietuit peste ani si mai prezerva detalii inedite, cum ar fi prispa cu geamlac, unica in Bucuresti. In curtile interioare peretii lipsesc, scarile sunt ru
comanda fratilor Solacoglu, din Stambul. Chiar daca a avut multe de suferit, hanul a supravietuit peste ani si mai prezerva detalii inedite, cum ar fi prispa cu geamlac, unica in Bucuresti. In curtile interioare peretii lipsesc, scarile sunt rupte si geamuri n-au mai existat de mult. Acum, casa este ocupata in mod abuziv de vreo 30 de familii de tigani care au cumparat camerele de la spoitori si smenari.
Mai exista si patru familii care spun ca au fost repartizate acolo, cu vreo zece ani in urma de ICRAL si care nici nu concep sa se mute. si asta chiar daca nu au apa curenta, gaze sau curent iar podul cladirii a devenit, probabil, cea mai mare toaleta din oras. In 1997, fostul han, aflat in proprietatea Primariei generale, a fost introdus in Planul National de Restaurare prin care se pregatea reabilitarea centrului istoric. De atunci, distrugerile s-au amplificat constant.

Afacerile merg bine
Oricine a trecut macar o data prin fata fostului han dupa lasarea serii stie ca acolo este un bordel. O suta de metri de strada care, traversati pe jos, par a fi un kilometru. Un miros de ghena, pesti si combinatori insirati pe ziduri, "fete" intre 12 si 50 de ani care iti fac ochi dulci...


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.