Reprezentativa de tineret a Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical sustinut miercuri seara in compania selectionatei similare a Bulgariei, disputat pe terenul din incinta CNAF Mogosoaia. La partida au asistat 300 de spectatori, pri
Reprezentativa de tineret a Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical sustinut miercuri seara in compania selectionatei similare a Bulgariei, disputat pe terenul din incinta CNAF Mogosoaia. La partida au asistat 300 de spectatori, printre care presedintele FRF, Mircea Sandu, directorul general al federatiei, Ionut Lupescu, directorul Departamentului de Relatii Internationale, Florin Prunea, selectionerul Victor Piturca, presedintele LFP, Dumitru Dragomir, impresarul Ioan Becali, dar si antrenorul Sportului Studenetsc, Grigore Sichitiu. In minutul 50, a sosit si presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov, care la sosire l-a salutat doar pe Prunea. Antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, a declarat ca partida amicala cu Bulgaria a fost un test util, in care s-a putut edifica asupra potentialului jucatorilor. "Nu vreau sa fac remarci la adresa vreunui jucator, pentru ca astea se fac in vestiar. Unii jucatori s-au descurcat bine, dar sunt unii de la care ma asteptam mai mult. Ca atitudine si determinare a fost bine, insa m-au nemultumit inceputurile de repriza. Pe viitor astept mai multa luciditate in joc. Este adevarat ca si adversarul a inchis foarte bine jocul", a spus Sandoi, care s-a aflat la primul meci ca antrenor al reprezentativei de tineret. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ca s-a vazut ca echipa nu a mai jucat de doua luni. "Au fost multe pase gresite, jocul nu a mers cum trebuie, dar sper ca pana la meciul cu Irlanda de Nord echipa sa-si revina. Campionatul European este intr-un an impar si nu mai este vorba de o campanie cu multe meciuri de calificare, practic sunt doar patru meciuri de jucat. Le-am spus ca au o sansa mare de a se califica, insa totul depinde de ei. S-a vazut ca unii jucatori de la Sportul nu sunt pregatiti, pentru ca ei inca nu au inceput campionatul", a spus Lupescu. Pentru aceasta partida, Sandoi a mizat pe Minca (87 Pantilimon) - Sapunaru, M. Constantin, Moti, Pulhac (46 Sepsi) - Prepelita (65 Ferfelea), Herea (40 Ropotan) - R. Surdu (76 Cr. Tanase), A. Cristea, Burdujan (82 Scarlatache) - Curelea (72 D. Marin). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.