Marin Duna, antrenorul lui FC National, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa ca are incredere ca echipa sa va recupera in meciul cu Gloria Bistrita, din a etapa a 2-a a Ligii I, punctele pierdute cu Dinamo (scor 1-2) in prima partida a
Marin Duna, antrenorul lui FC National, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa ca are incredere ca echipa sa va recupera in meciul cu Gloria Bistrita, din a etapa a 2-a a Ligii I, punctele pierdute cu Dinamo (scor 1-2) in prima partida a sezonului. "Am incredere in echipa ca putem recupera la Bistrita punctele pierdute cu Dinamo, mai ales dupa cea de a doua repriza foarte buna pe care am avut-o si sa incepem practic campionatul odata cu jocul cu Gloria. Avem sansa sa indreptam lucrurile si sunt sigur ca o vom face", a spus Duna. Antrenorul "bancarilor" a afirmat ca nu se teme de eventualele greseli de arbitraj. "Nu ne e teama, daca noi jucam bine. Chiar daca la meciul cu Dinamo au fost ceva probleme cu arbitrajul, nu din cauza asta am pierdut noi, ci pe greselile noastre din prima repriza", a completat antrenorul "bancar". Duna a mentionat ca unul dintre motivele pentru care FC National a pierdut partida cu Dinamo a fost numarul mare de jucatori noi care au evoluat ca titulari. "In partida cu Dinamo au fost patru jucatori noi, doi numai intr-un singur compartiment, in atac, nu trebuie sa fie o scuza, dar sunt destul de multi mai ales ca am avut doar o luna de pregatire. In patru-cinci jocuri ne vom da seama unde am putea sa fim", a adaugat antrenorul "bancarilor". Duna si-a exprimat dorinta ca actualul lot de jucatori sa se pastreze pentru cat mai mult timp. "Sper sa ramanem in actuala formula cat mai mult, pentru ca este greu. Sper ca baietii sa joace cat mai bine ca sa fie oferte. Este foarte important si pentru ei, si pentru noi. Asta e viata in fotbal", a spus Duna. Prezent la conferinta de presa, mijlocasul Erik Lincar a declarat ca nivelul campionatului romanesc este mai ridicat decat atunci cand a parasit Romania pentru a evolua in strainatate, acum patru ani. "Nivelul campionatului este mai bun fata de unde l-am lasat eu, avem echipe in cupele europene. Daca urmaresti rezultatele echipelor Steaua, Rapid, Dinamo mai putin, in cupele europene iti dai seama ca am evoluat foarte mult", a spus Lincar. Acesta considera ca meciul cu Dinamo a fost unul nereusit si spera sa evolueze mai bine in viitor. "E un singur meci, a fost o evolutie mai putin reusita, dar mai sunt 33 de etape si sper sa fie mai bune pe viitor. Vom vedea etapele viitoare", a declarat Lincar. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.