Daca in ceea ce-l priveste pe angolezul Ze Kalanga, acesta va mai astepta ""cartea verde"", in schimb, sarbul Lerinc a primit-o si va putea evolua in partida de maine seara cu Pandurii Tg. Jiu. IAR PROBLEME. Dupa ce a ajuns in Romania dupa o intreag
Daca in ceea ce-l priveste pe angolezul Ze Kalanga, acesta va mai astepta ""cartea verde"", in schimb, sarbul Lerinc a primit-o si va putea evolua in partida de maine seara cu Pandurii Tg. Jiu.
IAR PROBLEME. Dupa ce a ajuns in Romania dupa o intreaga telenovela, lipsa de bani impiedicandu-l sa-si procure viza si biletul de avion, Ze Kalanga doar se pregateste alaturi de lotul ""cainilor"". Acum intarzie ""cartea verde"", motiv de nemultumire pentru sefii lui Dinamo. ""Nu inteleg de ce atatea probleme, am trimis banii la timp"", a spus unul dintre actionari, Vasile Turcu. La randul sau, antrenorul Mircea Rednic este mai rabdator: ""Am inteles ca saptamana viitoare totul se va rezolva si va veni cartea verde. Este jucatorul nostru si avem nevoie de el. Eu mai astept"". Atacantul angolez a semnat un contract pe patru ani cu Dinamo, iar fostul sau club, Petro Atletico Luanda, a incasat 250.000 de euro.
FARA SOLUTII. Tehnicianul dinamovist va merge tot pe mana portarului Glen Moss, in ciuda faptului ca a dovedit nesiguranta la ultimele doua partide oficiale. La randul lui, goalkeeper-ul neozeelandez a declarat: ""Aveti incredere in mine. Am venit la Dinamo sa raman"". Totusi, chiar daca ar dori sa faca o schimbare, ""Puriul"" nu are solutii, rezerva Matache neavand experienta pe prima scena. Oricum, din noiembrie, ""cainii"" se vor baza pe internationalul leton Romanovs, care si-a dat acordul de a veni in Stefan cel Mare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.