Dragos Coman a obtinut ieri calificarea in finala probei de 1500 m liber a Campionatelor Europene de natatie de la Budapesta, informeaza site-ul oficial al competitiei. Coman s-a calificat in finala cu ultimul timp, fiind cronometrat in 15:13,37. Cel
Dragos Coman a obtinut ieri calificarea in finala probei de 1500 m liber a Campionatelor Europene de natatie de la Budapesta, informeaza site-ul oficial al competitiei. Coman s-a calificat in finala cu ultimul timp, fiind cronometrat in 15:13,37. Celalalt reprezentant al Romaniei in aceasta proba, Andrei Minca, a obtinut al 20-lea timp, 15:52,02, ratand calificarea in finala programata astazi dupa-amiaza. In proba masculina de 100 m liber, romanii Octavian Gutu si Felix Maestru nu au reusit sa se califice in semifinale, fiind cronometrati cu timpul de 50,34, respectiv 50,81. De asemenea, stafeta Romaniei de 4x200 m liber feminin, formata din Ionela Cozma, Valentina Brat, Camelia Potec si Larisa Lacusta, a ratat calificarea in finala, obtinand al zecelea loc, cu timpul de 8:12,98. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.