Comisia de Disciplina a LPF trebuia sa analizeze datele de la meciul FC National Dinamo, pe baza raportului Jandarmeriei, dar a scos cazul de pe ordinea de zi deoarece clubul din stefan cel Mare a facut un memoriu prin care a catalogat drept abuz ra
Comisia de Disciplina a LPF trebuia sa analizeze datele de la meciul FC National Dinamo, pe baza raportului Jandarmeriei, dar a scos cazul de pe ordinea de zi deoarece clubul din stefan cel Mare a facut un memoriu prin care a catalogat drept abuz raportul acestei institutii.
"Este ciudat ce au facut cei de la Jandarmerie. Adica eu te platesc pe tine, jandarm, ca sa-mi pazesti casa. Intra hotul, iar tu imi spui ca in minutul 5 a furat ceva, in minutul 10 a luat altceva si tu nu faci nimic", a comentat, cu ironie, directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Danilescu, despre raportul Jandarmeriei care cuprindea scandarile triviale ale suporterilor din stefan cel Mare. "Ei nu sunt o institutie de monitorizare, ci de dat sanctiuni. Asa, mai bine angajam un crainic care sa reproduca ceea ce striga fanii", a adaugat si managerul sportiv Petre Buduru. "Nu puteam sa amendez 5.000 de suporteri care scandau injurii. Eu sunt om al legii si nu sunt impotriva nimanui. Nu am cerut depunctarea clubului Dinamo.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.