Ministrul Vasile Blaga beneficiaza, in demersul sau de punere in vigoare a legii-cadru privind descentralizarea, de “intreaga sustinere” a liberalilor, a declarat, ieri, secretarul general al Partidului National Liberal, Dan Motreanu, in
Ministrul Vasile Blaga beneficiaza, in demersul sau de punere in vigoare a legii-cadru privind descentralizarea, de “intreaga sustinere” a liberalilor, a declarat, ieri, secretarul general al Partidului National Liberal, Dan Motreanu, informeaza Mediafax. “Consider ca aceasta este singura formula care poate conduce la restructurarea din temelii a modului de functionare a statului si a institutiilor sale”, a precizat deputatul. El si-a exprimat speranta ca democratii si ministrul Blaga vor depasi “etapa in care anunta restructurarea prin mass-media” si ca vor participa “efectiv”, alaturi de ceilalti parteneri din coalitie, la realizarea acesteia.

Måna de la måna


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.