Sediul ISPRI este, in general, pustiu.
"Nici nu stiam ca functioneaza ceva  acolo. N-am vazut sa intre cineva la ISPRI", spun studentii Facultatii de Jurnalism si stiintele Comunicarii, care invata in aceeasi cladire.
Noi am gasit la
Sediul ISPRI este, in general, pustiu.
"Nici nu stiam ca functioneaza ceva acolo. N-am vazut sa intre cineva la ISPRI", spun studentii Facultatii de Jurnalism si stiintele Comunicarii, care invata in aceeasi cladire.
Noi am gasit la ISPRI, din aproape 60 de angajati, doar doua secretare care stateau linistite la o tigara si discutau despre telenovele. In rest, usi inchise, clante prafuite. "Domnul director Ion Bulei nu este aici. si dansul, ca si ceilalti cercetatori fac multa munca de teren. Mai incercati!", ne-a sugerat, cu zambetul pe buze, una dintre ele. Foaia de prezenta, datata cu vreo saptamana in urma, statea aruncata intr-un colt si nu avea mai mult de zece nume pe ea.

Existenta ISPRI, justificata doar ca proprietar de sediu
Nici Academia nu are informatii despre Institut. L-am intrebat pe acad. Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, despre ISPRI. Cine lucreaza acolo, ce salarii au cercetatorii si ce produce, in fond, acest institut? Raspunsul pe care l-am primit a fost o brosura de reclama in limba engleza, copie a paginii de internet a institutului.
Dovada ca nimeni nu trece pe la ISPRI se afla la Facultatea de stiinte ale Comunicarii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.