La data de 1 august, cu sprijinul Casei Europei din Bucuresti, s-a lansat oficial smarthoreca.ro, un proiect dezvoltat de agentia de media Smart Press, cea care mai are in portofoliul sau si publicatiile financiare exclusiv electronice www.smartfina
La data de 1 august, cu sprijinul Casei Europei din Bucuresti, s-a lansat oficial smarthoreca.ro, un proiect dezvoltat de agentia de media Smart Press, cea care mai are in portofoliul sau si publicatiile financiare exclusiv electronice www.smartfinancial.ro si www.smartbank.ro, precum si portalul de rezervari turistice online www.smarttourist.ro. Demersul este unul original pe internetul romanesc - smarthoreca.ro se recomanda drept un portal de informatie din domeniul HoReCa, focalizat in mod sincron atat pe conceptul de business (calatoriile si turismul de afaceri), cat si pe cel de leisure (divertisment si recreere). Informatiile sunt structurate pe mai multe categorii (noutati HoReCa, business & leisure, turism in Romania, interviuri & profil, evenimente business, noutati economice, oferte HoReCa) si sunt toate realizate de Smart Press, prin redactorii smartfinancial.ro si smartbank.ro. Proiectul isi propune sa promoveze, alaturi de noutatile din domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante si cafenele, catering), industria ospitalitatii, brandingul de tara al Romaniei, precum si turismul romanesc, aflat in stare d e avarie in multe regiuni.

Obiectivitate crescuta
Smarthoreca.ro pastreaza conceptul de ziar financiar electronic, testat cu succes de smart press prin smartfinancial.ro si smartbank.ro, de aceasta data dezvoltat intr-un domeniu ce nu este reprezentat pe internet, in Romania, decat pe website-uri exclusiv comerciale, ce pun prea putin accentul pe informatie cu un grad ridicat al obiectivitatii. Tinand cont de valorile pe care si le propune, www.smarthoreca.ro nu va ocoli mediatizarea gratuita a succeselor romanesti in domeniu. „Reprezentantii hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor, barurilor sunt invitati sa intre in contact cu noi, pentru a beneficia de resursele pe care le punem la dispozitie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.