In ultima perioada, liberalii lui Calin Popescu-Tariceanu, altii decat cei care au raspuns permanent atacurilor democratilor, au mai invatat ceva politica. Secretarul general al PNL Dan Motreanu ii aminteste ministrului democrat de interne Vasile Bl
In ultima perioada, liberalii lui Calin Popescu-Tariceanu, altii decat cei care au raspuns permanent atacurilor democratilor, au mai invatat ceva politica. Secretarul general al PNL Dan Motreanu ii aminteste ministrului democrat de interne Vasile Blaga ca au trecut aproape trei luni de la intrarea in vigoare a Legii descentralizarii si ca nu exista inca nici strategia generala, nici cele sectoriale. Blaga a apreciat ca pentru o „descentralizare efectiva“ a institutiilor statului este nevoie de punerea urgenta in aplicare a Legii descentralizarii, ceea ce ar conduce si la o „restructurare reala“ a acestora.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.