Presedintele Traian Basescu isi petrece cateva zile de concediu pe litoral. Seful statului va ramane la Neptun, daca vor exista evenimente care ii solicita prezenta. Ieri seara, presedintele a iesit din nou la terasa. Asa cum era de asteptat, a facut
Presedintele Traian Basescu isi petrece cateva zile de concediu pe litoral. Seful statului va ramane la Neptun, daca vor exista evenimente care ii solicita prezenta. Ieri seara, presedintele a iesit din nou la terasa. Asa cum era de asteptat, a facut o noua baie de multime, in stilul caracteristic, cu autografe, poze si tangouri cu sotia. Locul distractiei, terasa Ciresica din Neptun. Traian Basescu s-a fotografiat, a dat autografe si a vorbit cu turistii, emotionati si incantati de faptul ca l-au intilnit pe presedintele statului. Printre fanii lui Basescu s-au numarat si floraresele din Neptun, care au laudat stilul galant al presedintelui.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.