Campioana olimpica de la Atena, Camelia Potec, s-a clasat pe locul sase in finala probei de 800 de metri liber, derulata ieri dupa-amiaza in cadrul celei de-a treia zile a Campionatelor Europene de natatie de la Budapesta. In ultimul act al competiti
Campioana olimpica de la Atena, Camelia Potec, s-a clasat pe locul sase in finala probei de 800 de metri liber, derulata ieri dupa-amiaza in cadrul celei de-a treia zile a Campionatelor Europene de natatie de la Budapesta. In ultimul act al competitiei, eleva Doinei Sava a parcurs distanta in timpul de 8:36,30, insuficient insa pentru a se apropia de podium, fiind urmata indeaproape de tanara Ionela Cozma, sosita pe pozitia a saptea cu 8:37,70. Specialista a probei de 200 metri liber, Potec a avut un start foarte bun si s-a tinut scai de Laure Manaudou (Franta), cea care a si castigat cursa, cu un nou record european - 8:19,29, dar dupa numai patru lungimi de bazin reprezentanta noastra a inceput sa piarda contactul cu plutonul fruntas, in care s-au "infiltrat" la final britanicele Rebecca Adlington si Rebecca Cooke. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.