a cARTfest, festival ce face parte dintr-un program mai amplu finantat de Guvernul Elvetiei, CARTIER. Una dintre atractiile proiectului o reprezinta pictarea fatadelor blocurilor din cartierul Tatarasi. "Oamenii s-au saturat de blocurile cenusii', es
a cARTfest, festival ce face parte dintr-un program mai amplu finantat de Guvernul Elvetiei, CARTIER. Una dintre atractiile proiectului o reprezinta pictarea fatadelor blocurilor din cartierul Tatarasi. "Oamenii s-au saturat de blocurile cenusii', este de parere Matei Bejenaru, coordonatorul proiectului.
Festivalul cARTfest a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie. Incepand de astazi si pana sambata, cartierul Tatarasi va fi animat de spectacole de dans sportiv si de teatru, concerte si expozitii. Echipa Asociatiei culturale Vector a ales acest cartier pentru dezvoltarea proiectului finantat de Guvernul Elvetiei, pentru ca "avem aici Ateneul, care ne poate fi de folos in implicarea iesenilor atat in problemele comunitatii, cat si in activitatile culturale. Festivalul nu promoveaza o cultura elitista, ci una care sa fie pe intelesul tuturor", spune Matei Bejenaru. Tocmai de aceea, organizatorii festivalului s-au gandit ca un spectacol de dans sportiv, apreciat la editia de anul trecut, se va bucura de succes si anul aceasta. "Vom mai deschide o expozitie cu fotografii realizate de batranii din Tatarasi, ce vor surprinde modul in care isi percep cartierul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.