Curtea de Apel a amanat, pentru 7 august, discutarea recursului formulat de procurori impotriva deciziei prin care Tribunalul Bucuresti a revocat mandatul de arestare preventiva emis pe numele omului de afaceri Ovidiu Tender. Dupa cum se stie, in dat
Curtea de Apel a amanat, pentru 7 august, discutarea recursului formulat de procurori impotriva deciziei prin care Tribunalul Bucuresti a revocat mandatul de arestare preventiva emis pe numele omului de afaceri Ovidiu Tender. Dupa cum se stie, in data de 5 iulie, Tribunalul Bucuresti a decis ca Tender sa fie eliberat, dar cu precizarea ca hotararea este suspensiva pana la data judecarii recursului.
Dupa mai multe amanari, recursul procurorilor fata de decizia Tribunalului a fost discutat, ieri, Curtea de Apel urmand sa se pronunte asupra acestui aspect luni.
La sedinta de ieri, avocatii lui Tender au sustinut ca expertiza efectuata in dosarul de urmarire penala nu arata ca prin activitatea societatii omului de afaceri s-ar fi prejudiciat bugetul de stat. La Curtea de Apel a fost prezent si Victor Ponta, care insa nu a mai imbracat roba. Parlamentarul a declarat, la iesirea din sala, ca "Justitia se face la lumina zilei, nu prin cotloane, noaptea, in patru minute". "Apararea este condusa de domnul Mateut si am respectat decizia anterioara a instantei. Era normal sa pledeze domnul Mateut. Fiecare a putut sa isi expuna argumentele, nu ca duminica, atunci cand nici procurorii, nici aparatorii nu au putut sa-si spuna cuvantul. Macar a fost un proces, astazi (n.r. - ieri), fata de mascarada de duminica", a spus citat de Newsin, Victor Ponta. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.