Directorul general adjunct al Otelului Galati, Catalin Tofan, a declarat ieri ca gruparea de pe Dunare a reziliat in mod unilateral contractul cu portarul Bogdan Stelea. "Am trimis un fax catre Comisia pentru Statutul Jucatorului prin care am anuntat
Directorul general adjunct al Otelului Galati, Catalin Tofan, a declarat ieri ca gruparea de pe Dunare a reziliat in mod unilateral contractul cu portarul Bogdan Stelea. "Am trimis un fax catre Comisia pentru Statutul Jucatorului prin care am anuntat ca am reziliat in mod unilateral contractul cu Stelea pentru ca nu s-a prezentat la pregatiri si la renegocierea contractului cu noi" a spus Catalin Tofan. Oficialul galatean a precizat ca Stelea avea contract cu gruparea galateana pentru o perioada de un an si sase luni, incepand din ianuarie 2006, dar ca intre 1-15 iunie acesta trebuia sa se prezinte la club pentru renegocierea clauzelor contractuale. Cum nu s-a prezentat nici la renegociere si nici la pregatiri contractul i-a fost reziliat. Tofan a mai spus ca Stelea a facut un memoriu la CSJ, prin care a solicitat achitarea de catre club a 15.000 dolari, bonus pentru evitarea retrogradarii. Si salariul de 3300 dolari, pentru luna iunie, desi nu a jucat nici un minut sub culorile otelarilor in returul campionatului trecut, fiind accidentat.
Comisia i-a dat castig de cauza jucatorului, dar Otelul a facut apel, urmand a veni cu noi dovezi impotriva lui "Arnold". "Transferul lui Stelea a fost unul nereusit pentru ca s-a accidentat si nu a jucat nici un minut. El a umblat numai prin baruri si cafenele, dar inclusiv eu l-am acoperit pentru a nu crea disensiuni in cadrul echipei.
Stelea a dat dovada de lipsa de bun simt cand a depus memoriu impotriva clubului pentru bonus si salariul pe luna iunie, pe care moral nu le merita", a declarat Tofan.
La randul lui, antrenorul Petre Grigoras a declarat ca orice portar din tara este mai bun decat Stelea, pentru ca acesta nu a jucat nici un meci si nu poate fi luat ca element de comparatie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.