Conducerea Otelului Galati a anuntat ieri ca a reziliat in mod unilateral contractul cu Bogdan Stelea, deoarece nu s-a prezentat la pregatiri si la renegocierea contractului, facand in schimb un memoriu la Comisia pentru statutul jucatorului, prin c
Conducerea Otelului Galati a anuntat ieri ca a reziliat in mod unilateral contractul cu Bogdan Stelea, deoarece nu s-a prezentat la pregatiri si la renegocierea contractului, facand in schimb un memoriu la Comisia pentru statutul jucatorului, prin care a solicitat achitarea de catre club a 15.000 dolari, bonus pentru evitarea retrogradarii si salariul de 3.300 dolari pentru luna iunie, desi nu a jucat niciun minut sub culorile otelarilor in returul campionatului trecut, fiind accidentat. "Transferul lui Bogdan Stelea a fost unul nereusit pentru ca s-a accidentat si nu a jucat niciun minut. El a umblat numai prin baruri si cafenele, insa, inclusiv eu, l-am acoperit pentru a nu crea disensiuni in cadrul echipei. Stelea a dat dovada de lipsa de bun simt cand a depus memoriu impotriva clubului pentru bonus si salariul pe luna iunie, pe care moral nu le merita", a precizat directorul general al galatenilor, Catalin Tofan. Totodata, oficialul echipei moldave a adaugat ca jucatorul Apetrei a plecat de la echipa fara sa anunte pe nimeni, iar clubul a solicitat Comisiei pentru statutul jucatorului, rezilierea contractului si suspendarea acestuia pana pe 30 iunie 2009, cand expira conventia cu echipa galateana, solicitandu-i, de asemenea, daune de 10.000 de dolari. In plus, Tofan a mai anuntat ca ieri a fost achizitionat sub forma de imprumut mijlocasul stanga israelian Manor Hassan (venit de la Hapoel Petah Tikva), care, daca va confirma, va fi transferat din ianuarie 2007.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.