Chirurg cardiac Prof. Dr. Vittorio Vanini se afla zilele acestea in Romania pentru a opera impreuna cu doctorii romani cateva cazuri de malformatii cardiace congenitale la copii. Cu echipa sa de specialisti italieni, el ofera asistenta medicilor d
Chirurg cardiac

Prof. Dr. Vittorio Vanini se afla zilele acestea in Romania pentru a opera impreuna cu doctorii romani cateva cazuri de malformatii cardiace congenitale la copii. Cu echipa sa de specialisti italieni, el ofera asistenta medicilor de la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei in operarea celor mai grave si mai complexe cazuri. Vanini reprezinta Asociatia ""The Hart of children ONPLUS"" si are peste 35 de ani de experienta in domeniul chirurgiei cardiace pediatrice. De patru ani vine in Romania, multe dintre operatiile realizate in premiera de echipa pe care o conduce devenind cu timpul obisnuinta si pentru chirurgii romani. Pentru acordarea a inca unei sanse copiilor a caror viata se masoara in zile sau chiar ore, Jurnalul National il declara pe Vittorio Vanini ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.