o revista si deja o carte. si-ar dori ca toate femeile sa aiba o silueta perfecta. De a ei are grija inotand in fiecare zi si mancand numai alimente sanatoase. Se bucura ca a scapat, in sfarsit, de examene, dupa ce anul trecut si-a dat doctoratul. Sp
o revista si deja o carte. si-ar dori ca toate femeile sa aiba o silueta perfecta. De a ei are grija inotand in fiecare zi si mancand numai alimente sanatoase. Se bucura ca a scapat, in sfarsit, de examene, dupa ce anul trecut si-a dat doctoratul. Spune ca a ajuns medic si sfetnic pentru cei cu probleme pentru ca in copilarie a crescut intr-o societate bolnava, de care inca mai incearca sa scape. De aceea se pregateste si sa deschida un cabinet pentru prieteni. O vedeta de orice anotimp, pentru ca tot timpul trebuie sa avem grija de propria sanatate.

- Emisiuni tv, radio, revista, carte etc. Spune-mi cate ceva despre fiecare.
- Toate au pornit de la emisiunea "Ce se intampla, doctore?". In ziua de azi, ea se bucura de un real interes, are o audienta buna si a castigat treptat increderea telespectatorilor. De aici, practic, s-au nascut si celelalte proiecte care compun brandul transmedia "Ce se intampla, doctore? "- emisiunea radio, revista, site-ul nostru, primite cu deosebit entuziasm si interes de catre public. Ideea cu cartea mi-a venit discutand cu Luciana Stanciu despre ingrijirea zilnica. Am ajuns la concluzia ca multe femei nu cunosc regulile de baza ale dermato-cosmeticii moderne si de aceea ajung, dupa o varsta, direct la cutitul esteticianului sau se trezesc cand tenul este foarte degradat, cand de fapt au la indemana atat de multe sanse zilnice de ingrjire si mentinere a frumusetii si tineretii. Spuneam noi, in carte, 60 de sanse pe luna de a-ti mentine frumusetea, asta numai daca ne referim la ritualul zilnic de demachiere si ingrijire dimineata si seara a pielii fetei si corpului.
- Care dintre toate aceste proiecte ti-e mai drag?
- Emisiunea TV de dimineata imi ramane cel mai aproape de suflet, insa ma preocupa cel mai mult site-ul nostru, www.csid.ro. Ma fascineaza forumul si discutiile interesante care se nasc intre oameni, legate de probleme de sanatate, dar si de ordin psihosocial.
- Cum te descurci cu timpul? Ai vreun secret ca sa nu intri in criza?


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.