Eu nu cred in ruptul capului ca medicul echipei nationale a facut afirmatii despre sanatatea lui Mirel Radoi numai asa ca sa se afle in treaba! Il cunosc prea bine pe Pompiliu Popescu, inca de pe la inceputul anilor '80, de pe vremea cand Gigi Becali
Eu nu cred in ruptul capului ca medicul echipei nationale a facut afirmatii despre sanatatea lui Mirel Radoi numai asa ca sa se afle in treaba! Il cunosc prea bine pe Pompiliu Popescu, inca de pe la inceputul anilor '80, de pe vremea cand Gigi Becali nu stiu ce treburi invartea, MM Stoica era copil de mingi iar Mirel Radoi se juca in tarana pe la Drobeta Turnu Severin. Pompiliu Popescu e medicul echipei nationale de aproape 20 de ani. Prin mainile lui au trecut jucatori mult mai valorosi decat nemaipomenitul Radoi. De sfaturile lui au ascultat Gica Hagi, Gheorghe Popescu, Ionut Lupescu, toti componentii generatiei de aur si toti cei care au urmat dupa ei. Ei bine, n-am auzit ca vreunul sa se planga de indicatiile lui. Nu am auzit de nici un conducator de club care sa-l blameze. Mai mult, n-am auzit nici de medicii echipelor ca ar avea vreunul ceva cu el de impartit. E prea bine pregatit si prea civilizat ca sa intre in conflict cu cineva din lumea fotbalului.
Iata insa ca sefii clubului Steaua s-au repezit asupra medicului de parca acesta le-ar fi spart seifurile cu zeci de mii de euro sub care se aflau dosite si actele jucatorilor. Incat iti vine sa te minunezi de toata "rapaiala" abatuta asupra acestuia. Dar sa te si intrebi de unde atata inversunare
De unde?
Pai sa ne aducem aminte de unde a pornit suspendarea lui Mirel Radoi dupa ce acesta a sarit gardul cantonamentului tricolorilor si a fugit acasa. Atunci a intervenit si medicul, la insistentele selectionerului Piturca, acesta spunand adevarul despre boala invocata de Radoi. Iar acum, tot intrebat fiind, Pompiliu Popescu si-a spus parerea despre operatia la care este supus in Italia si despre cat timp ii va trebuie ca sa recupereze si sa revina pe gazon. Aici a fost marea lui greseala.
Atunci cand a fost intrebat medicul trebuia sa raspunda: "Nu stiu, eu nu ma pricep, intrebati-i pe conducatorii Stelei"! Ar fi evitat laturile aruncate dinspre Ghencea asupra lui.

P.S. Ce faci, Cosmine, daca, sa zicem, Dica sare gardul si fuge din cantonament?


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.