Actorul Mel Gibson a recunoscut oficial ca a facut comentarii antisemite, la sfarsitul saptamanii trecute, in momentul arestarii sale pentru conducere in stare de ebrietate si a cerut inca o data scuze comunitatii evreiesti, transmite AFP, citat de
Actorul Mel Gibson a recunoscut oficial ca a facut comentarii antisemite, la sfarsitul saptamanii trecute, in momentul arestarii sale pentru conducere in stare de ebrietate si a cerut inca o data scuze comunitatii evreiesti, transmite AFP, citat de Mediafax.
„Nu exista nici o scuza si nu trebuie sa existe toleranta pentru cineva care are ganduri sau care face comentarii antisemite. Doresc sa-mi cer iertare comunitatii evreiesti pentru cuvintele violente si jignitoare pe care le-am adresat unui politist in timpul arestarii mele pentru conducere in stare de ebrietate“, a indicat Gibson intr-un comunicat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.