Cei mai buni MC si DJ romani se vor reuni la Bucuresti Summer Jam pentru doua zile de beat-uri grele, rime ""acide"" sia€¦ competitii sportiveca intre prieteni. Hades Records a pregatit ceva deosebit pentru inceputul lunii august, un ev

Cei mai buni MC si DJ romani se vor reuni la Bucuresti Summer Jam pentru doua zile de beat-uri grele, rime ""acide"" sia€¦ competitii sportiveca intre prieteni.

Hades Records a pregatit ceva deosebit pentru inceputul lunii august, un eveniment ce isi propune sa devina una dintre cele mai importante manifestari hip-hop autohtone. Desfasurat pe parcursul a doua zile (4 si 5 august), Bucuresti Summer Jam a€™06 detine toate ingredientele pentru un week-end de distractie: muzica de calitate, live shows, concursuri de fotbal si streetball.
STREETBALL. Maine, incepand cu ora 11:00, Liceul Mihai Viteazul va fi gazda primei parti a Festivalului Streetball Contest, iar duminica, tot de la ora 11:00, pe terenul sintetic din Drumul Taberei/Prel. Ghencea, se vor desfasura ""ostilitatile"" Football Challenge! In timpul zilei, DJ Undoo, DJ FaiboX, DJ Sonia si DJ Skid vor intretine atmosfera pe ritmuri de hip-hop, iar cei mai flexibili dansatori de breakdance se ""vor rupe in figuri"", in pauzele dintre meciuri. In fiecare seara, incepand cu ora 21:00, in clubul Ba€™52 vor presta reprezentanti de seama ai hip-hop-ului autohton: niste Gettodaci (Deceneu si Piele), Veritasaga, Funktastics, USM, Carbon, Ad Litteram, KST, Nimeni Altua€™, Turntable Science, plus invitatii lor: C.C., S.KDron, KaTaNa, B.R.G., Battle Off Da Dome, Secta, Cast, DJ Grand. Ambele seri vor continua si cu un after-party. Agenda este una incarcata, iar cei care nu se afla la mare sau la munte au alternativa!

BAIETII DE LA TURNTABLE SCIENCE, IN ACTIUNE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.