Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, pentru NewsIn, ca nu-l intereseaza modul in care Dinu Patriciu si-a cheltuit banii in timpul campaniei electorale. Bogdan Olteanu a spus ca Patriciu este liber sa faca ce v
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, pentru NewsIn, ca nu-l intereseaza modul in care Dinu Patriciu si-a cheltuit banii in timpul campaniei electorale. Bogdan Olteanu a spus ca Patriciu este liber sa faca ce vrea cu banii sai, in conditiile in care el nu mai reprezinta partidul liberal. "Nu comentez pentru ca nu ma intereseaza ce face Dinu Patriciu cu banii lui. El nu reprezinta PNL si nu are nici o functie in partid", a declarat Bogdan Olteanu.
Liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu a precizat ca nu cunoaste detalii despre donatiile facute de acesta catre partidul de guvernamant de la vremea respectiva. El a sustinut ca dezvaluirea legata de sponsorizarea acordata de firmele lui Dinu Patriciu nu confirma in nici un fel acuzatiile potrivit carora ar fi existat o apropiere intre PNL si PSD, acuzatii care au fost lansate de-a lungul timpului.
Liderul PNL a mai spus ca partidul sau nu are nici o legatura cu ce a facut Dinu Patriciu, pentru ca acesta nici macar nu mai era parlamentar sau membru al conducerii centrale a PNL. El a sugerat ca "un liberal consecvent ca Patriciu" ar fi luat decizia de a sponsoriza PSD din ratiuni care tin strict de judecata unui om de afaceri. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.