Producatorul francez de materiale de constructie, Lafarge, a anuntat ieri o crestere a vanzarilor cu 21% pe primul semestru al acestui an, informeaza La Tribune. Pe aceeasi perioada compania a realizat un profit net de 548 de milioane de euro, in cre
Producatorul francez de materiale de constructie, Lafarge, a anuntat ieri o crestere a vanzarilor cu 21% pe primul semestru al acestui an, informeaza La Tribune. Pe aceeasi perioada compania a realizat un profit net de 548 de milioane de euro, in crestere cu 53% fata de primul semestru al anului trecut. Cifra de afaceri a grupului s-a situat la 8,759 miliarde de euro. Beneficiul pe actiune a crescut si el la 3,14 euro, iar marja bruta de autofinantare a atins 48%. Cea mai importanta contributie in aceasta evolutie favorabila a avut-o ramura Ciment, care a realizat o cifra de afaceri in crestere cu 22%, pana la 4,641 miliarde de euro si un rezultat de exploatare de 871 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.