Marian Iancu, boss-ul lui "Poli" Timisoara, a declarat ca gruparea pe care o conduce este cea mai curata din Romania. "Timisoara reprezinta clubul cel mai curat care exista in acest moment in Romania. A fost si va ramane asa cat timp sunt la club", a
Marian Iancu, boss-ul lui "Poli" Timisoara, a declarat ca gruparea pe care o conduce este cea mai curata din Romania. "Timisoara reprezinta clubul cel mai curat care exista in acest moment in Romania. A fost si va ramane asa cat timp sunt la club", a spus Iancu, marti seara, la emsiunea "Fanatik Show" de la OTV. Patronul din Banat a mai spus ca n-a renuntat la performanta. "Mereu am reusit sa realizez ceea ce mi-am propus. Sunt sprijinit in acest sens de oamenii cu care lucrez. Iar ceea ce se intampla in tribunele stadionului din Timisoara este ceva maret. Eu sunt doar manager, caut sa investesc, iar mai devreme sau mai tarziu o sa culeg si roadele", a spus Iancu. Acesta a vorbit si despre obiectivele lui "Poli" in acest moment. "Vreau sa castigam titlul, dar acest lucru nu inseamna ca jucatorii trebuie sa simta o presiune. Suntem inca in reconstructie, chiar si in acest an, iar in sezonul viitor vom fi o echipa finita care trebuie sa castige campionatul", a spus Iancu, adaugand ca are incredere atat in jucatori, cat si in antrenorul Sorin Cartu: "Am incredere totala in totii fotbalistii de la Timisoara. Cartu este un antrenor care vine din iarba, un om care comunica foarte bine cu jucatorii. Nu le cauta nod in papura, dar nici nu-i mangaie. Este un tip exceptional, care stie sa se impuna in fata fotbalistilor. Cred ca este intre primii trei-patru antrenori din Romania". Iancu s-a referit apoi la implicarea sa la echipa. "Cred ca pasii pe care ii facem vor fi mai rapizi spre performanta. Eu nu ma implic mai mult decat trebuie, imi place sa observ", a spus boss-ul timisorean. Despre investitii si transferuri, Iancu a precizat: "Coman a fost vandut la pretul in paralel cu contractul pe care l-a avut la Timisoara. Am refuzat transferurile lui Herea si Mazilu din cauza pretului mare. Chiar si pe cel al lui Griffiths. Ne dorim calitate, dar raportul calitate-pret trebuie sa fie de Romania. Ne intereseaza orice jucator de valoare in care credem si care poate sa confirme, de la orice echipa din Romania si de altundeva. Oricum, pana acum am investit aproape 20 de milioane de euro". Despre Gigi Becali, Iancu a spus: "Il respect enorm in toate domeniile in care e implicat, dar nu o sa-i mai accept toate vorbele pe care le arunca in noi. El are nevoie sa se faca remarcat. Gigi e bine primit la Timisoara". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.