Sefii Primariei Iasi au decis ca Palatul Roznovanu, sediul in care isi desfasoara activitatea municipalitatea, sa fie deschis sambata si duminica vizitatorilor romani si straini. Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, este de parere ca "istoria cladiri
Sefii Primariei Iasi au decis ca Palatul Roznovanu, sediul in care isi desfasoara activitatea municipalitatea, sa fie deschis sambata si duminica vizitatorilor romani si straini. Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, este de parere ca "istoria cladirii ar interesa turistii".
Astfel, de la finele acestei saptamani, grupurile de turisti vor putea vizita gratuit primaria. "Un cunoscator al istoriei Palatului va face o prezentare a cladirii", a declarat Nichita. Primarul Iasiului nu doreste insa ca vizitatorii sa poata intra in cabinetul sau, refacut recent ca in vremea in care era folosit de Regele Ferdinand.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.