Presedintele executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca gruparea ardeleana si-a incheiat campania de transferuri si ca nu se pune problema aducerii de jucatori de la Sportul Studentesc. "Campania noastra este inchisa. Avem un lot numeros
Presedintele executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca gruparea ardeleana si-a incheiat campania de transferuri si ca nu se pune problema aducerii de jucatori de la Sportul Studentesc. "Campania noastra este inchisa. Avem un lot numeros si valoros. Ne-ar fi interesat jucatori de la Sportul Studentesc, dar ei au preturi prohibitive. Cu banii pentru un fotbalist de la Sportul as lua trei de afara, care sunt si mai buni", a spus Muresan.
Altfel, Nicolae Bucurica, accidentat grav la ligamentele incrucisate si meniscul genunchiului stang la meciul cu Sparta Praga de la Kaprun, a fost operat la Bucuresti. "Suntem alaturi de el", a spus antrenorul Dorinel Munteanu. Un alt jucator cu probleme medicale, Octavian Chihaia, se antreneaza deja si va intra in aceste zile in programul echipei.
In alta ordine de idei, D. Munteanu l-a propus pe Tilinca la lotul national, prima ocazie fiind meciul amical cu Cipru. "Tilinca este golgeterul campionatului dupa o etapa si daca va marca si in urmatoarele meciuri ar putea fi o solutie pentru Nationala. Dar acest lucru depinde de Piturca", a spus Munteanu (38 de ani), care a adaugat ca va raspunde unei eventuale convocari a selectionerului. "Nu ma retrag doar pentru ca vor unii. Daca este nevoie de mine, vin la Nationala", a spus D. Munteanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.