Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri scoaterea de pe ordinea de zi a cazului privind scandarile injurioase ale galeriei lui Dinamo la meciul cu FC National, dupa ce oficialii clubului alb-rosu au inaintat un memoriu catre Jandarmerie, prin care c
Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri scoaterea de pe ordinea de zi a cazului privind scandarile injurioase ale galeriei lui Dinamo la meciul cu FC National, dupa ce oficialii clubului alb-rosu au inaintat un memoriu catre Jandarmerie, prin care catalogau drept un abuz raportul inaintat de institutie. Managerul sportiv al lui FC Dinamo, Petre Buduru, a declarat ca Jandarmeria trebuia sa ii amendeze pe suporterii turbulenti, nu sa reproduca scandarile galeriei. "Jandarmeria nu este un organism de monitorizare si de informare, ci sa dea sanctiuni contra celor care scandeaza injurii. Prin manifestarile sale, colonel Daniel Georgescu, directorul general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, se dovedeste a fi antidinamovist", a acuzat Buduru. In urma analizarii memoriului, membrii comisiei au decis scoaterea de pe ordinea de zi a cazului. Astfel, Dinamo ramane cu punctele castigate in Cotroceni, dupa victoria, scor 2-1, in fata lui FC National. Tot ieri, Vasile Turcu, unul dintre actionarii de la FC Dinamo, a declarat ca Georgescu este stelist. "Injuraturi s-au auzit si la Timisoara - Steaua. Oficiali ai altor grupari au incitat la violenta. In nici unul din cele doua cazuri, nimeni nu s-a mai sesizat! Numai pe noi ne vad! Si stiti de ce? Pentru ca seful Jandarmeriei este stelist!" (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.