Nu numai fotbalistii se pot accidenta la antrenamente, ci chiar si antrenorii. Dinamovistii au ramas fara antrenorul cu portarii, dupa ce Marius Bratu s-a accidentat serios in timpul unei sedinte de pregatire. Bratu a suferit o ruptura a tendonului p
Nu numai fotbalistii se pot accidenta la antrenamente, ci chiar si antrenorii. Dinamovistii au ramas fara antrenorul cu portarii, dupa ce Marius Bratu s-a accidentat serios in timpul unei sedinte de pregatire. Bratu a suferit o ruptura a tendonului piciorului drept si a fost trimis de Mircea Rednic la o clinica din Belgia. El va trebui sa se supuna unei interventii chirurgicale, si va avea nevoie de o pauza de sase luni pana la refacerea completa. Locul sau va fi luat, temporar, de Zoltan Iasko, fost colaborator la Poli Timisoara al lui Gheorghe Hagi. Echipa din stefan cel Mare s-a despartit, tot temporar, si de unul dintre jucatorii sai, Razvan Paduretu, care a fost imprumutat la Gloria Bistrita.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.