Negocierile dintre Guvern si Casa Regala pentru rascumpararea prin despagubire si retrocedarea in natura a unor imobile ar putea fi incheiate in aproximativ o luna-o luna si jumatate, a anuntat ministrul culturii, Adrian Iorgulescu. El a solicitat s
Negocierile dintre Guvern si Casa Regala pentru rascumpararea prin despagubire si retrocedarea in natura a unor imobile ar putea fi incheiate in aproximativ o luna-o luna si jumatate, a anuntat ministrul culturii, Adrian Iorgulescu. El a solicitat si obtinut acordul Guvernului, in sedinta de ieri, ca Ministerul Culturii sa fie singura institutie care negociaza cu Casa Regala asupra acestor imobile.
Ministrul a reamintit ca obiectul negocierilor cu reprezentantii Casei Regale sunt Palatul si Domeniul Peles, inclusiv complexele Stavilar si Ceramica, pentru Palatul Foisor si Palatul Elisabeta, dar si pentru o suprafata de teren de 60 hectare administrata de Primaria Sinaia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.