Inclus in echipa de start de catre antrenorul Cosmin Olaroiu portarul portughez Carlos Alberto Fernandes a efectuat cateva minte de incalzire alaturi de ceilalti titulari, dupa care a acuzat o intindere la muschii de la coapsa piciorului stang. Astfe
Inclus in echipa de start de catre antrenorul Cosmin Olaroiu portarul portughez Carlos Alberto Fernandes a efectuat cateva minte de incalzire alaturi de ceilalti titulari, dupa care a acuzat o intindere la muschii de la coapsa piciorului stang. Astfel, cu putin inaintea inceperii returului cu slovenii de la ND Gorica a trebuit sa-l inlocuiasca pe jucatorul iberic cu rezerva acestuia, Cornel Cernea. Fostul goal-keeper al celor de la Petrolul si Otelul Galati s-a descurcat mai mult decat onorabil, indeosebi datorita faptului ca jucatorii modestei echipe din spatiul fostei Iugoslavii nici nu i-au pus mari probleme, asta in timp ce titularul Carlos schiopata ostentativ in preajma bancii de rezerve, ca pentru a dovedi tuturor contestatarilor sai ca nu se menajeaza, ci chiar se resimte in urma efortului depus pentru echipa care il plateste. Cu toate acestea, portarul din Portugalia a fost apostrofat in timp ce se indrepta catre vestiare de catre cativa suporteri care n-au uitat prestatia acestuia din returul semifinalei cu englezii de la Middlesbrough. (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.