Groenlanda a anuntat recent lansarea unui nou tip de bere, care foloseste apa provenita din topirea calotei glaciare. Bautura, care este considerata mult mai lipede si mai pura foloseste o apa veche de aproape 2.000 de ani, care nu contine minerale s
Groenlanda a anuntat recent lansarea unui nou tip de bere, care foloseste apa provenita din topirea calotei glaciare. Bautura, care este considerata mult mai lipede si mai pura foloseste o apa veche de aproape 2.000 de ani, care nu contine minerale sau urme de poluare. Primii 66.000 de litri din bautura de culoare bruna au pornit deja catre piata daneza. Aici aceasta va fi comercializata la un pret de 5 euro sticla de o jumatate de litru. Capacitatea fabricii, care viseaza sa cucereasca piata europeana, este de aproximativ 400.000 de litri pe an. ''Am prmit o multime de cereri din Statele Unite si Germania si ne vom lansa cel mai probabil in Germania, sa zicem in sase luni de zile'', a declarat pentru BBC directorul berariei, Steen Outzen.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.