din SPP sa-i blocheze pe toti ziaristii care vor sa-l imortalizeze distrandu-se pe terasele de pe litoral. Marti seara, seful statului, insotit de sotia sa, a iesit, asa cum a facut in ultimul timp, la localul Ciresica din Olimp. Presedintele s
din SPP sa-i blocheze pe toti ziaristii care vor sa-l imortalizeze distrandu-se pe terasele de pe litoral. Marti seara, seful statului, insotit de sotia sa, a iesit, asa cum a facut in ultimul timp, la localul Ciresica din Olimp. Presedintele si-a facut aparitia in jurul orei 23.00 si a comandat un pahar cu vin. Galant, el i-a cumparat sotiei un buchet de trandafiri, dupa care a invitat-o la dans. Cei doi au petrecut aproximativ 10 minute pe ringul de dans, presedintele dansand doar tangouri, pentru a-si menaja coloana vertebrala. Persoanele care luau masa in acel moment la Ciresica nu au ratat ocazia de a-i cere presedintelui autografe si de a se poza alaturi de cuplul prezidential.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.