Fiul chestorului Constantin Zavaleanu, seful Directiei Management Logistic din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, va ramane in arest dupa ce Curtea de Apel a respins, ieri, recursul formulat impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti ca
Fiul chestorului Constantin Zavaleanu, seful Directiei Management Logistic din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, va ramane in arest dupa ce Curtea de Apel a respins, ieri, recursul formulat impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti care emisese pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva. Aparatorul lui Andrei Zavaleanu, Toader Damian, a sustinut in fata instantei ca fiul chestorului MAI nu este traficant de droguri, ci doar consumator. Mai mult, conform avocatului, clientul sau urma un tratament, dupa ce fusese internat la sectia de dezintoxicare de la Balaceanca.
La randul sau, Andrei Zavaleanu a precizat, in fata judecatorilor, ca si-a cumparat heroina intrucat metadona, folosita in procesul de dezintoxicare, nu mai avea nici un efect. "Nu-mi ajungea metadona si de aceea mi-am cumparat heroina", a spus baiatul chestorului MAI. Acesta a adaugat ca, prin ceea ce a facut, si-a nenorocit familia si a cerut instantei sa il puna in libertate, pentru a se putea trata intr-o clinica specializata. "Mi-am nenorocit familia. Singurul lucru pe care il doresc este sa urmez un tratament. M-am mai curatat acum, cat am stat in puscarie, dar vreau sa ma tratez in continuare. Eram in tratament cand am fost arestat, dar nu imi ajungea doza de metadona si mai luam si heroina ca sa ajung la o doza mai mica", a declarat Andrei Zavaleanu.
Heroina si bani
Fiul sefului Directiei Management Logistic din cadrul MAI a fost prins in flagrant de catre politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, in timp ce vindea patru doze de heroina. In urma perchezitiei domiciliare, oamenii legii au mai descoperit aproximativ doua grame de heroina si 500 de lei, suma care se pare ca provine din vanzarea stupefiantelor.
Imediat dupa retinerea lui Andrei Zavaleanu, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat asigurari ca ancheta in acest caz nu va fi influentata de pozitia detinuta de chestorul Constantin Zavaleanu si se va desfasura in conditii de transparenta, pentru a fi evitate orice fel de suspiciuni. "In fata legii, personalul MAI si familiile acestuia sunt cetateni obisnuiti si au parte de acelasi tratament ca orice alt cetatean", se arata intr-un comunicat al ministrului Vasile Blaga. (G. TARATA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.