Meciul si rezultatul din tur au reprezentat suficient pentru tehnicianul Cosmin Olaroiu in a se convinge de adevaratul potential al adversarilor din Slovenia, tocmai de aceasta a abordat cea de a doua mansa avandu-i in primul unsprezece pe Cristocea,
Meciul si rezultatul din tur au reprezentat suficient pentru tehnicianul Cosmin Olaroiu in a se convinge de adevaratul potential al adversarilor din Slovenia, tocmai de aceasta a abordat cea de a doua mansa avandu-i in primul unsprezece pe Cristocea, E. Baciu, Saban ori Cernea, ultimul inlocuindu-l in ultimul moment pe Carlos, chiar inainte de start. Stelistii au evoluat exact ca o echipa care pornea returul de la un confortabil 2-0, incercand sa vada ce e de capul slovenilor timp de aproape o repriza intreaga, pentru ca in minutul 43 sa inscrie pentru 1-0 prin Gabriel Bostina, in urma unei lovituri libere executate de acelasi jucator adus de Meme Stoica de la Otelul. Si cea de a doua repriza s-a derulat dupa tipicul primeia, adica una in care ros-albastrii s-au distrat intr-un mod oarecum decent cu modestii sloveni, Olaroiu putandu-se declara multumit ca a avut o execelenta oportunitate pentru a-i urmari pe cativa dintre jucatorii nou veniti in Ghencea.
Chestia asta avea sa se observe cel mai evident in minutul 87 cand libanezo-israelianul Klemi Saban, care a lasat o destul de buna impresie pe parcursul celor 90 de minute, a obtinut o lovitura de la 11 metri ce avea sa fie transformata de juniorul Razvan Ochirosii, cel care a inscris astfel primul sau gol pentru echipa din Ghencea, culmea nu la dorinta lui Oli, ci a lui Bostina, fotbalistul desemnat de antrenor pentru o asemenea executie. Acesta a fost golul de 3-0, pentru ca anterior cu 20 de minute varful Victoras Iacob inscrisese cu capul de langa o piticanie de fundas sloven dupa o centrare a lui Cristocea, inca unul dintre evidentiatii jocului de aseara.
Astfel, in conditiile date, Steaua mai are de asteptat o saptamana pana la prima mansa cu belgienii de la Standard Liege, disputa care s-ar putea dovedi decisiva pentru accederea bucurestenilor in grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.