Liberalii Crin Antonescu si Gabriel Sandu au declarat ieri ca numai prelungirea Protocolulului Aliantei PNL-PD ar putea pune capat crizei in care se afla acest mariaj politic. Cei doi au avertizat ca "inca de la inceputul guvernarii, actiunile politi
Liberalii Crin Antonescu si Gabriel Sandu au declarat ieri ca numai prelungirea Protocolulului Aliantei PNL-PD ar putea pune capat crizei in care se afla acest mariaj politic. Cei doi au avertizat ca "inca de la inceputul guvernarii, actiunile politice ale PD au demonstrat ca obiectivul sau este mai degraba obtinerea de puncte electorale, deseori in contradictie cu spiritul si principiile Protocolului Aliantei". Ei au subliniat ca PD s-a izolat pe scena politica, fapt ce ii ingrijoreaza. "Consideram ca poporul roman asteapta o relatie reala de colaborare si comunicare atat intre democrati si liberali, cat si intre presedintele Romaniei si Alianta D.A., respectiv PNL", au spus liderul si viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor. Ei au amintit ca obiectivul primordial al Aliantei DA este realizarea programului de guvernare, "pentru ca poporul roman sa beneficieze de efectele pozitive ale integrarii europene" si atrag atentia ca, in acest moment, democratii trebuie sa realizeze ca fac parte dintr-un parteneriat. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.