Alexandru Radulescu vrea ca expertiza balistica in dosarul in care este acuzat de omor calificat sa fie repetata de un expert adus de el. Omul de afaceri a mers luni impreuna cu expertul ales in biroul procurorilor si a cerut anchetatorilor accesul e
Alexandru Radulescu vrea ca expertiza balistica in dosarul in care este acuzat de omor calificat sa fie repetata de un expert adus de el. Omul de afaceri a mers luni impreuna cu expertul ales in biroul procurorilor si a cerut anchetatorilor accesul expertului la toate documentele aflate in dosar.
Procurorii au fost de acord cu solicitarea omului de afaceri, asa ca intr-un viitor apropiat expertul va realiza o noua expertiza balistica a armei cu care Radulescu
l-a impuscat mortal pe tanarul de 28 de ani. Noua expertiza va fi comparata cu cea realizata de Inspectoratul General al Politiei, iar daca rezultatele vor fi contradictorii, anchetatorii vor fi nevoiti sa ceara politiei o contraexpertiza a armei.
Alexandru Radulescu a fost arestat in urma cu o luna, sub acuzatia de omor ca-
lificat, dupa ce a impuscat mortal un tanar care se afla la scaldat pe lacul concesionat de el.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.