In curand nu vom mai vedea cate un cazinou la orice colt de strada. Ca urmare a schimbarii legislatiei in materie de jocuri de noroc, pe piata romaneasca vor mai rezista doar 20% din firmele care activeaza in prezent, actualii mari jucatori din piata
In curand nu vom mai vedea cate un cazinou la orice colt de strada. Ca urmare a schimbarii legislatiei in materie de jocuri de noroc, pe piata romaneasca vor mai rezista doar 20% din firmele care activeaza in prezent, actualii mari jucatori din piata. Locul pseudocazinourilor va fi luat de firmele mari. La bugetul statului se estimeaza astfel ca vor intra sume duble de pe urma desfasurarii acestor activitati.
In Romania exista in acest moment aproximativ 27.000 de aparate cu licenta si peste 700 de firme care exploateaza jocurile de noroc. Aproximativ 80% din acestea din urma, firme mici, vor disparea insa dupa aparitia noii legi, ne-a declarat, ieri, reprezentantul Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania (AOCR), Sorin Constantinescu. Potrivit acestuia, Romania are doar 22 de cazinouri, firme mari, din care 10 se afla in Bucuresti si 12, in provincie, detinand, impreuna, o cota de 70% din piata. "Ceea ce intalnim la orice colt de strada nu sunt cazinouri. In aceste amplasamente exista aparate ordinare, iar in noua lege se va interzice folosirea in orice conditii a denumirii de cazinou si amplasarea reclamei luminoase", ne-a mai explicat Constantinescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.