Jean Valvis a continuat cu atacurile la adresa lui Copos si a dezvaluit ca principalul sponsor al echipei, firma Altex a actionarului Dan Ostahie, nu va varsa in contul clubului 3.000.000 de euro, asa cum a fost anuntat initial. "Acest contract este
Jean Valvis a continuat cu atacurile la adresa lui Copos si a dezvaluit ca principalul sponsor al echipei, firma Altex a actionarului Dan Ostahie, nu va varsa in contul clubului 3.000.000 de euro, asa cum a fost anuntat initial. "Acest contract este mai mic cu 600-700.000 de euro fata de cel propus de o companie de telefonie mobila (n.r. - Cosmote). Pentru a obtine trei milioane de la Altex, Rapid trebuie sa castige trei ani la rand titlul, Cupa Romaniei si sa treaca 4-5 tururi in cupele europene. Suma fixa e mult mai mica decat cea a celuilalt contract. Eu fac apel la sponsorul principal sa aduca actualul contract la nivelul ofertei operatorului de telefonie mobila", a mentionat Valvis, care a precizat ca se afla in tratative pentru aducerea unui alt sponsor la echipa. Valvis a mai spus ca antrenorul Razvan Lucescu nu a semnat inca noul contract cu FC Rapid SA si nici macar nu stie care este salariul sau anual, desi sezonul competitional 2006/2007 a inceput de aproximativ doua saptamani. "Cu Razvan Lucescu nu s-a facut inca nici un contract. Si este o problema, pentru ca nici Razvan nu stie ce valoare va avea acest contract. L-am sunat si mi-a spus ca nu are contractul. Atunci, cand el urma sa plece la Timisoara, eu aveam mandat din partea clubului sa ii ofer 150.000 de euro, dar am completat personal cu 100.000, pentru ca eu intelegeam ca Razvan trebuie sa ramana. Acum am vazut ca domnul Tampiza (n.r. - Constantin Tampiza, unul dintre sponsorii echipei) a spus ca nu voi fi obligat sa completez de la 150.000 la 250.000 de euro. Poate ca pana la urma vor lua aceasta hotarare, dar nu stiu", a explicat Valvis. Oficialul gruparii giulestene a afirmat ca spera ca noua societate care a preluat clubul de la 1 iulie sa nu devina un "SRL de periferie". "Cred ca acum merita sa fiu in opozitie cu George Copos. Rapid este un club european la nivel sportiv, dar nu si la nivelul managementului. Vrem sa facem un SA, dar noi descoperim acum un club indatorat. Sper ca acest SA sa nu devina un SRL de periferie. Copos a spus ca a investit 20 de milioane de dolari la club, dar cand trebuie sa vina contabilii, clubul se inchide ermetic. Unde este transparenta pe care a promis-o?", a spus Valvis. Intrebat daca acum exista bani in contul clubului, Valvis a raspuns: "Nu pot comenta acest lucru. Nu sunt in aceasta pozitie, contabilul clubului nu raporteaza nimic la mine. Tot ce stiu este ca lipsesc 2,8 milioane de euro de la bugetul clubului prin renuntarea a trei actionari (n.r. - Jean Valvis, Dinu Gheorghe si ISAF SA) de a mai subscrie la ultima majorare de capital social". Altfel, deoarece cvorumul nu a fost indeplinit luni, AGA a SC FC Rapid SA a fost amanata pentru astazi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.