New York Observer este una dintre cele mai citite reviste din Statele Unite, publicand subiecte cu iz monden despre elitele new york-eze din domeniile cultural, politic, media si imobiliare. Observer a fost lansat in 1987 de sculptorul-bancher Arthur
New York Observer este una dintre cele mai citite reviste din Statele Unite, publicand subiecte cu iz monden despre elitele new york-eze din domeniile cultural, politic, media si imobiliare. Observer a fost lansat in 1987 de sculptorul-bancher Arthur Carter, iar in prezent are o circulatie de 50.000 de exemplare. Revista este celebra mai ales pentru materialele lui Candace Bushnell, autoarea seriei "Sex and the City." Revista mergea de ceva vreme in pierdere si de aceea Carter a fost dispus sa o vanda tanarului Jared Kushner in schimbul sumei de 10 milioane de dolari. Desi are numai 25 de ani si este inca student de drept si business la New York University, Kushner este deja un afacerist de succes. S-a lansat in afaceri la varsta de 19 ani, investind in imobiliare in Manhattan cu bani pusi la dispozitie de familia sa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.