Olaroiu a anuntat ieri ca Gigi Becali, presedintele CA de la FC Steaua, a discutat cu patronul Sportului, Vasile Siman, un eventual transfer in Ghencea al lui Mazilu. "Ma intereseaza, chiar daca nu in mod special. Mazilu este un jucator foarte bun, d
Olaroiu a anuntat ieri ca Gigi Becali, presedintele CA de la FC Steaua, a discutat cu patronul Sportului, Vasile Siman, un eventual transfer in Ghencea al lui Mazilu. "Ma intereseaza, chiar daca nu in mod special. Mazilu este un jucator foarte bun, dar trebuie sa tinem cont si de raportul pret-calitate. Siman cere foarte mult pe el. Eu stiu ca Gigi a discutat cu Siman si ar fi facut o oferta, dar nu cunosc alte detalii", a spus Olaroiu, care a adaugat ca la Sportul mai sunt si alti fotbalisti de valoare. Olaroiu a mai spus ca nu s-ar teme de o eventuala trecere "en gros" a "studentilor" in Giulesti. "Rapid s-a intarit oricum cu Zicu, Griffiths si Sapunaru. Poate sa-l ia si pe Mazilu, poate sa ia chiar si toata echipa de la Sportul. Pe mine ma intereseaza doar Steaua si nu ne temem de nimeni", a replicat antrenorul stelist. Referitor la zvonurile legate de mituirea de catre Gigi Becali a unor jucatori de la FC Vaslui inaintea ultimei etape din sezonul trecut, Olaroiu a spus: "Gigi nu face asa ceva! Cum sa cumpere jucatorii? A, ba da, i-a cumparat pe doi de la Vaslui, dar pentru a-i aduce in Ghencea", a spus Olaroiu, care a adaugat: "Aud ca Alexa ar fi declarat ca i-am facut cadou un ceas lui Popa, portarul de la Timisoara, de ziua lui. Ori am innebunit eu, ori Alexa! Nici macar n-am stiut ca a fost ziua lui Popa, chiar ii cer scuze pentru acest lucru!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.