MTV a anuntat nominalizarile pentru editia din 2006 a Video Music Awards, favoriti fiind Shakira si Red Hot Chili Peppers, fiecare cu cate sapte nominalizari, relateaza revista People. Atat diva latino, cat si rockerii de la Chili Peppers concureaza
MTV a anuntat nominalizarile pentru editia din 2006 a Video Music Awards, favoriti fiind Shakira si Red Hot Chili Peppers, fiecare cu cate sapte nominalizari, relateaza revista People. Atat diva latino, cat si rockerii de la Chili Peppers concureaza la categoria "cel mai bun videoclip al anului", pentru "Hips Don't Lie" si, respectiv, "Dani California". Pentru aceeasi categorie au mai fost nominalizate "Ain't No Other Man", al Christinei Aguilera, "Hung Up", interpretat de Madonna si "I Write Sins Not Tragedies", al celor de la Panic! At The Disco. La categoria "cel mai bun videoclip al unei interprete" concureaza Shakira si Aguilera, Kelly Clarkson cu "Because of You", Nelly Furtado cu "Promiscuous" si Madonna, al carei cantec, "Hung Up" a fost nominalizat si la categoriile "cel mai bun videoclip dance", "cel mai bun videoclip pop" si "cea mai buna coregrafie". La categoria "cel mai bun videoclip al unui interpret" au fost nominalizati Nick Lachey cu "What's Left of Me", James Blunt cu "You're Beautiful", Kanye West cu "Gold Digger", T.I. cu "What You Know" si Busta Rhymes cu "Touch It Remix". La categoria "cel mai bun videoclip al unui grup muzical" au fost nominalizati Red Hot Chili Peppers, Panic! At the Disco, All-American Rejects cu "Move Along", Fall Out Boy cu "Dance, Dance" si Gnarls Barkley cu "Crazy". Programata pe 31 august, la New York, festivitatea de decernare a premiilor muzicale MTV va beneficia de prezenta unor artisti consacrati precum Beyonce, Justin Timberlake, Panic! At The Disco, Killers si rapper-ii T.I. si Ludacris. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.