Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a facut marti seara, la emisiunea "Fanatik Show" de la OTV, o declaratie-soc. "Daca as fi vrut, acum eram antrenor la Rapid!", a spus Rednic, adaugand ca George Copos i-a propus postul inainte de finalul campiona
Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a facut marti seara, la emisiunea "Fanatik Show" de la OTV, o declaratie-soc. "Daca as fi vrut, acum eram antrenor la Rapid!", a spus Rednic, adaugand ca George Copos i-a propus postul inainte de finalul campionatului, atunci cand boss-ul din Giulesti "tragea" si de R. Lucescu sa continue pe banca tehnica a gruparii de sub Grant. "Am vorbit cu Copos chiar inainte de meciul cu Steaua din ultima etapa. Mi-a cerut sa joc corect, sa-l ajut sa ia campionatul. Mi-a promis multe, in stilul sau caracteristic, inclusiv postul de antrenor la Rapid! Insa el nu stia ca eu semnasem cu Dinamo de trei saptamani", a spus Rednic. Acesta a adaugat ca "Rapid este un capitol inchis" in acest moment. "Copos si-a facut treaba cu mine, iar eu mi-a facut treaba cu Rapid", a mai spus Rednic. "Puriul" a anuntat ca nu va mai vorbi niciodata cu Razvan Lucescu, actualul antrenor al giulestenilor. "A vorbit mult, m-a jignit, m-a facut nebun. Nu trebuia sa vorbeasca! N-am de gand sa ma impac cu el, ba, mai mult, nu vreau sa mai vorbesc niciodata cu el", a declarat Rednic. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.